Redőny beépítése ingyenes helyszíni felméréssel
2021. január 11. írta: SanyiSzabo

Redőny beépítése ingyenes helyszíni felméréssel

Több évtized tapasztalattal rendelkezik a műanyag redőnyök és alumínium redőnyök beépítésében. Különösen fontosnak tartjuk a megbízhatóságot, ezért az általunk beépített alumínium árnyékolók mindegyike a prémium kategóriák képviselik.

Cégünk mindamellett, hogy több évtized tapasztalattal rendelkezik az alumínium redőnyök beépítésében, különösen fontosnak tartja a megbízhatóságot ezért az általunk beépített alumínium árnyékolók mindegyike a prémium kategóriák képviselik, amelyek strapabíróak, könnyen kezelhetők és nem utolsó sorban kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az alumínium redőnyeink alapesetben kézi hajtással működtethetők, de annak sincs semmi akadálya, hogy motorizált változatot rendeljen meg tőlünk, amelyet kapcsolóval vagy akár távirányítóval is vezérelhet.

image013.jpg

Motoros redőnyt szeretne? Nem akadály.

Redőnyeink alapvetően kézi működtetésüek, de minden termék rendelhető motorral. A kézi működtetés gurtni vagy zsínór segítségével történik, de mivel az alumínium redőny lamellái könnyűek, így bárki könnyedén tudja kezelni. Ha úgy dönt, hogy ön motorral szeretné a redőny vezérlését megoldani, akkor választhatja a távirányítót, kapcsolót vagy bekötheti okos otthon rendszerbe.

További információ a motoros redőnyökről

Ezenkívül arra is lehetősége van, hogy úgy rendelje meg új alumínium redőnyét, hogy az már integrálva van egy szúnyoghálóval is, amelynek nagy előnye, hogy így sokkal olcsóbb, mintha később külön építtetné be a szúnyoghálót árnyékolójába. A beépített szúnyogháló teljesen külön képes mozogni a redőnytől, így probléma nélkül bármikor kiszellőztetheti otthonát.

Amennyiben bármilyen kérdése támadt volna a redőnyökkel kapcsolatban vagy rendelni szeretne, hívja segítőkész ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00-16:00 között, akik állnak az Ön szíves rendelkezésére!

süti beállítások módosítása