Veszélyes hulladékgazdálkodás és leválasztó műtárgyak karbantartása
2020. szeptember 25. írta: SanyiSzabo

Veszélyes hulladékgazdálkodás és leválasztó műtárgyak karbantartása

Zsírfogó, olajfogó tisztítás és karbantartás


A zsírfogók és olajfogók által leválasztott szennyeződések veszélyes hulladékok, így a kezelésük is szigorú szabályozás alapján történik. Mint minden más veszélyes hulladékot, így a kitermelt olajat, zsírt, valamint ezek iszapos állagú keverékét is ennek megfelelően szükséges ellátás alá helyezni. Mind a leválasztott hulladékot, mind pedig az ezeket felgyűjtő berendezéseket olyan szakemberek kezelhetik, akik a szigorú környezetvédelmi szabályozásoknak megfelelnek, erről hivatalos minősítéssel rendelkeznek.

A karbantartás során eltávolítjuk a veszélyes hulladéknak számító felgyülemlett szennyeződést, melyet biztonságosan kezelünk. Ezt követően alapos tisztításnak és ellenőrzésnek vetjük alá a műtárgyat, mely garantálja, hogy a későbbiekben is megbízhatóan látja majd el a feladatát. Mivel veszélyes hulladékról és azt kiválasztó berendezésről van szó, ezek kezelése és szállítása is szigorú szabályozáshoz kötött, hiszen csak olyan cég kezelheti és szállíthatja a veszélyes hulladékokat, amely rendelkezik minden ehhez szükséges szakhatósági engedéllyel és környezetvédelmi minősítéssel. A hulladékok elszállítása csak ADR minősített járművekkel történhet. Forduljon hozzánk bizalommal és keresse fel zsírfogó tisztítás oldalunkat!

image026_1.jpg 

Veszélyes hulladék szállítás


A veszélyes hulladékok elszállítása is szigorú szabályozások alapján történik, erre megfelelő gépjárművekkel. Minősített tartállyal és megfelelő jelöléssel kell, hogy történjen a szállítás. Gépjárműparkunk kialakításánál rendkívül nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a biztonságot és a minőséget helyezzük előtérbe. Járműveink az összes környezetvédelmi előírásnak megfelelnek és ADR minősítéssel rendelkeznek.
A veszélyes hulladék gyűjtésére, tárolására biztosítjuk ügyfeleinknek a megfelelő anyagból készült hordókat, tartályokat és zsákokat, melyek megfelelnek a hatályos környezetvédelmi előírásoknak. ADR minősített felépítménnyel rendelkező járműveink tartállyal és szikramentes szivattyúval vannak szerelve a biztonságos munkavégzés érdekében. Amennyiben tovább olvasna a témában, keresse fel Veszélyes hulladék szállítás oldalunkat!

 

Csatornarendszer karbantartás és tisztítás


A külső csatornajáratok kevésbé vannak szem előtt, így nehezebben derül ki, ha valamilyen probléma adódik. A külső esővíz és szennyvíz elvezető járatok sok olyan hatásnak vannak kitéve, amelyek veszélyeztethetik azok épségét, azonban rendszeres ellenőrzéssel elkerülhető a probléma. A rosszul megtervezett és kivitelezett járatok könnyebben dugulnak el, de egy jól megépített rendszer is számos módon sérülhet meg, ha nincs időnként kitisztítva. Ezt a tisztítást rendszeresen el kell végezni.
Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársai profik a külső- és belső csatornarendszerek ellátásában, erre a célra speciális eszközeink rendkívül korszerűek és modernek. Korszerű csatornavizsgáló kamerarendszereink segítségével az esetleges gyökér-benövéseket és repedéseket, valamit föld beomlásokat is meg tudjuk állapítani. Forduljon hozzánk bizalommal és keresse fel Csatornatisztítás oldalunkat!

image103.jpg 

Szennyvízelvezető rendszerek karbantartása


A szennyvízelvezető rendszer vezeti el a keletkezett eljárási vizet, vagy a csapadékot, ahhoz azonban, hogy a közcsatorna szintjére eljusson az, a szennyvízátemelő szivattyú feladata az, hogy a szennyvíz keletkezési helyéről a közcsatorna szintjére emelje át a szennyvizet. Annak elkerülése érdekében, hogy az átemelő szivattyú meghibásodjon, rendszeres karbantartást kell elvégezni rajta, mivel annak hiányában nem garantálható az üzembiztossága. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, így jól választ, ha ránk bízza ezt a feladatot. A megfelelő színvonalú ellátáshoz speciális gépekre és kombinált felépítménnyel rendelkező járművekre van szükség, ám ezek mellett a munkálatokat elvégző vállalatnak rendelkeznie kell a megfelelő környezetvédelmi és szakhatósági minősítésekkel, valamint jogosultsággal arra, hogy az elvégzett munkáról hivatalos igazolást állíthasson ki. Cégünk nagy és korszerű gépparkkal áll ügyfelei rendelkezésére, mely folyamatosan a legmodernebb járművekkel és eszközökkel bővül annak érdekében, hogy mindig a legmagasabb színvonalon legyünk képesek elvégezni munkálatainkat. Járműveink minden szükséges ADR minősítéssel rendelkeznek. Amennyiben tovább olvasna a témában, keresse fel Szennyvízátemelő karbantartása oldalunkat!

süti beállítások módosítása