Duguláselhárítás és vízszerelés Budapesten és környékén
2020. július 01. írta: SanyiSzabo

Duguláselhárítás és vízszerelés Budapesten és környékén

Vízszerelés Budapesten és környékén

Munkatársaink magasan képzett és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező mesteremberek. Nincs olyan víz-, illetve vízvezeték szerelési feladat, melyet ne kiviteleznének professzionális színvonalon. Új vizes helység épül, melybe a komplett vízhálózatot kell megtervezni és kialakítani? Esetleg a zuhanykabint vagy a WC-t cserélné le? Mosógépet vásárolt, amit be kell kötni? Vagy hibaelhárítás miatt keres egy jól felkészült szakembert, aki nem csak ügyes, de gyors is és még kellemetlen időpontban is rendelkezésre áll?

Amennyiben bármely kérdésre a válasz igen, vagy egyéb oka van annak, hogy Ön egy profi vízszerelőt keres, akkor a választ nálunk találja. Munkálatainkat kizárólag minőségi eszközökkel és alkatrészekkel látjuk el. Szolgáltatásaink nem csak Budapesten, hanem Pest megyében is elérhetők. Kérje egyedi ajánlatunkat, melyet kifejezetten az igényeihez alakítunk. Az általunk elvégzett javításokra és szerelésekre garanciát vállalunk, melynek feltételeiről Ügyfélszolgálatunk hívásával kérhet bővebb felvilágosítást. Amennyiben kíváncsi további szolgáltatásainkra, keresse fel Vízszerelő Budapest oldalunkat!

image042.jpg

Duguláselhárítás gyorsan, garanciával

A dugulás kapcsán az ember legnagyobb félelme, amikor falat kell bontani vagy a járólapot felszedni. Akárhogyan is, egy csatornában vagy lefolyóban keletkezett elzáródás esetén a legfontosabb, hogy mielőbbi beavatkozás történjen, ezzel is mérsékelve a lehetséges anyagi károkat. Cégünk a dugulások elhárítására kizárólag elsőosztályú, kifejezetten magas minőségű eszközökkel van felszerelve, melyeknek köszönhetően azokat bontás nélkül, kíméletesen tudjuk maradéktalanul felszámolni. Fontos azonban tudni, hogy dugulás esetén mielőbb érdemes szakemberhez fordulni! Sajnos a házilag alkalmazható vegyszerek és a barkács áruházban megvásárolt olcsó minőségű csőgörény nem alkalmas ezek felszámolására, maximum tüneti kezelést érhetünk el vele, melynek a következménye egy sokkal makacsabb és súlyosabb elzáródás a rendszerben. Forduljon hozzánk bizalommal, szakszerűen hárítjuk el a dugulási problémákat. További információért keresse fel Profi duguláselhárítás Budapesten oldalunkat!

Csatorna kamerázás

A csatorna belseje egy számunkra láthatatlan világ. Talán a filmekből és egy-egy meséből dereng pár kép a szemünk előtt, amikor magunk elé képzeljük, a valóság azonban egy kicsit máshogy néz ki, hiszen a csatornarendszerek különböző vastagságú járatok hálózatából épülnek fel. Minél közelebb található a járat magához a szennyvizet kibocsátó helyhez, annál szűkebb átmérővel rendelkezik. Annak érdekében, hogy ezeket a szűk járatokat kellőképpen karban lehessen tartani, időnként érdemes ellenőrzést végezni rajtuk. Erre biztosít kiváló lehetőséget számunkra a modern technológia és a csatornavizsgáló kamerarendszerek, melyek segítségével nemcsak a csatorna, de a lefolyó járatok szűkebb szakaszait is át tudjuk vizsgálni. Ha többet szeretne olvasni csatorna kamerázás szolgáltatásainkról keresse fel Kamerás csatornavizsgálat oldalunkat!

süti beállítások módosítása