Impulse tánciskola
2020. január 31. írta: SanyiSzabo

Impulse tánciskola

Dunaújvárosban található meg az Impulse tánciskola. Kicsik és nagyok számára egyaránt jó választás, hiszen gyerek és felnőtt táncoktatás is elérhető nálunk. Csoportban, párban, de magán táncórákon is részt lehet venni. Érkezhet hozzánk egyedül, de akár párjával, barátjával együtt is.

A magán órák keretei között lehetősége van a saját, egyedi tempójában haladni. Iskolánknak egyik nagy előnye, hogy nem marad a tehetség a falakon belül, hiszen lehetőség van arra, hogy a nagy közönség is megtekintse. Különböző sportnapokon, iskolai rendezvényeken, városi rendezvényeken vállaljuk a fellépést. Felnőttek és gyerekek egyaránt felléphetnek. Weboldalunkon részletes információkat találhat, többek között az árainkat, elérhetőségünket, valamint tánctermünk pontos címét. Tekintse meg az Impulse tánciskola weboldalát.impulse-1.jpg

Gyerek táncoktatás

Iskola időben és a nyári szünet alatt van lehetőség gyermek táncoktatásra. A gyerek táncoktatás során a gyerekeket bevezetjük a zumba és a társastánc rejtelmeibe. Nyári tánctáborokat szervezünk, valamint lelkes diákjaink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a nagy közönség előtt is bemutassák a tudásukat. További részletek megtalálhatóak a Gyerek táncoktatás oldalon.

Felnőtt táncoktatás

A felnőtt táncóráinkon lehetősége van kubai salsát, bachatát és kizombát tanulni. Kezdőket, újrakezdőket és haladókat is várunk szeretettel. Jöhet hozzánk egyedül, párjával, barátjával. Csoportokban, párokban lehet táncolni, de lehetőség van a magán órákra is. Ezutóbbinak nagy előnye, hogy a saját, egyedi tempójában tud haladni, maximális felügyelet mellett. Nálunk van lehetőség arra is, hogy a közönség előtt mutassa meg a tudását, hiszen a fellépő csoportunkkal akár fel is léphet a helyi rendezvényeken.

Reggaeton és női mozgástechnika is tanulható nálunk. További részleteket a Felnőtt táncoktatás oldalunkon találhat.

Esküvői táncoktatás

A nagy nap előtt hónapokkal korábban el kell kezdeni a szervezést. Ez így igaz a táncra is. Az esküvő előtt már 3-5 hónappal el kell kezdeni a tánc tanulását. Mi vállaljuk a nyitótáncot, meglepetéstáncot, gyertyafénykeringőt, de vállaljuk az egyedi koreográfoknak a megtanítását is. A zene kiválasztásában és megvágásában is segítünk. További részletek az Esküvői táncoktatás oldalon.

Fellépő csoport, tehetséggondozó program

Tehetséggondozó programunk keretei között alkalmunk van a felfedezni a tehetséges, lelkes, szorgalmas diákokat, akiket feltudunk ezáltal karolni. Ennek helyszíne a Violin Művészeti Iskola. További információk a Tehetséggondozó program oldalon.

A nálunk táncoló gyerekek és felnőtték lehetőséget kapnak arra, hogy a helyi rendezvényeken mutassák meg a tudásukat és tehetségüket. Páros és csoportos táncokkal lépünk föl, többek között sport napokon, iskolai rendezvényeken, céges rendezvényeken. További részletek a Fellépő csoport oldalon.

süti beállítások módosítása