Burkoló Mester
2020. január 30. írta: SanyiSzabo

Burkoló Mester

Burkoló Mester Budapesten és környékén! Cégünk vállalja a burkolatoknak a teljeskörű elkészítését. Foglalkozunk padló és falburkolatokkal egyaránt. Mivel foglalkozunk még? Többek között: konyha burkolás, fürdőszoba burkolás, wc burkolás, garázs burkolás, pince burkolás, padlás burkolás, nappali burkolás, hálószoba burkolás, étkező burkolás stb.

Ha minket keres fel, akkor először biztosan lesz egy előzetes helyszíni felmérés. E felmérés során alaposan megvizsgáljuk az otthonát, valamint minden részletet megbeszélünk. Ezt követően adunk Önnek árajánlatot. Ha elfogadja az árajánlatunkat, akkor kezdődhet is a munkálat. A hívástól számított 48 órán belül elvégezzük a felmérést. Az általunk elvégzett munkára garanciát adunk. További részleteket megtalál a Burkoló Mester weboldalunkon.image022.jpg

Burkoló árlista

Weboldalunkon megtalálhatja az árlistánkat, kattintson a Burkoló árlista weboldalunkra. Az ott található árak azonban csak tájékoztató jellegűek. Mindenesetben szükség van egy előzetes helyszíni vizsgálathoz ahhoz, hogy pontos árat tudjunk mondani. Ha felhív minket, akkor 48 órán belül kiszállunk és elvégezzük a felmérést. Ha most felhív minket, akár már egy héten belül is kész lehet a burkolása. Keressen fel minket bizalommal.

Parkettázás

Vállaljuk a parketta burkolat elkészítését. Több, mint húsz éve vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz elkészítve a parketta. Rutinos, tapasztalt szakembereink már számtalan alkalommal raktak le parkettát, így a jó munka garantált. Az előzetes helyszíni felmérés során feltudjuk mérni a helyiséget, ahova parkettát szeretne, megtudjuk beszélni, hogy milyen parkettát szeretne és milyen lerakási stílusban. További részleteket a Parkettázás oldalon olvashat.

Konyha burkolás

A konyha burkolása során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy masszív, időtálló legyen a burkolat. Itt választhat csempe, járólap és más burkolóanyagok között is. Egy előzetes helyszíni felmérés során megtudunk beszélni minden részletet. Szakmai tanácsadást is adunk, hogyha nem biztos abban, hogy milyen burkolást szeretne. További részleteket a Konyha burkolás oldalunkon találhat.

Teljeskörű felújítás

Mi tartozik a teljeskörű felújításba? Többek között: fürdőszoba kád beépítés, wc beépítés, épített mosdópult készítés, épített zuhanyzó készítés, gipszkartonozás, glettelés, családi ház burkolás, homlokzat burkolás, stb. Több, mint húsz év tapasztalatával garantáljuk, hogy ezeket a munkálatokat tökéletesen fogjuk elvégezni.

Ha úgy látja, hogy teljeskörű felújítást szeretne, csakis minket kérjen fel. Mi nem óradíjban dolgozunk, így garantáljuk azt, hogy gyorsan kész lesz a munkálat. További információkat weboldalunkon találhat. Várjuk megkeresését.

süti beállítások módosítása