Redőny szerelés
2019. december 12. írta: SanyiSzabo

Redőny szerelés

Több, mint húsz éve vagyunk már a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet gyorsan és hatékonyan redőnyt szerelni. Foglalkozunk redőnyök beszerelésével, valamint redőnyök javításával is. Beszerelésre vállalunk alumínium redőnyt, műanyag redőnyt, faredőnyt, motoros redőnyt, szúnyoghálós redőnyt, naphálós redőnyt, redőnymotort, smart home-ot.

A redőny javítás alatt értjük a gurtni cserét, a redőny automata cserét, elektromos redőny szerelést, redőnymotor szerelést, redőnyzsinór cserét, redőnytok szerelést, redőnyléc cserét, szúnyogháló és napháló szerelést. Ha rendel tőlünk egy terméket akkor a kiszállási díjat elengedjük. További részleteket a Redőny szerelés oldalunkon találhat.l.jpg

Redőnyök, redőnyrendszerek

Nálunk elérhető az alumínium redőny, a műanyag redőny, a faredőny. Ezeket a redőnyöket lehet kérni motorral, szúnyoghálóval, vagy naphálóval is. A legnépszerűbb redőny az alumínium redőny, a legtöbb esetben ez van felszerelve. Az általunk kínált redőny minden esetben bevizsgált, jó minőségű termék.

A műanyag redőnyt sokan az alacsony ár miatt választják. Ez is egy jó választás, hiszen 20-25 éves élettartammal bírnak ezek a redőnyök. A faredőny a polgári lakások éke volt, azonban ma is lehet az, hiszen az új típusú faredőnyök megfelelnek korunk igényeinek. További információk a Redőnyök oldalon.

Gurtni csere

A redőnyöknél gyakori hiba a gurtninak az elszakadása. Ilyenkor nincs más teendő, feltétlenül el kell végezni a teljes gurtni cserét, javításra nincs lehetőség. Ha az árainkról szeretne érdeklődni, akkor feltétlenül keresse fel a weboldalunkat, ahol megtalálhatja telefonszámunkat, így kapcsolatba tud velünk lépni és megtudjuk beszélni a részleteket.

Gurtni cserét és redőny zsinór cserét is vállalunk. El lehet mondani, hogy egy átlagos gurtni 6-8 évig bírja, így számítani kell arra, hogy 6-8 évente cserélni kell. Ha mi szereljük be Önnek az új gurtnit, akkor természetesen az egész rendszert átvizsgáljuk. További információk a Gurtni csere oldalon.

Redőnymotor szerelés

A redőnymotor javítása során először felmérjük, hogy milyen problémái vannak a készüléknek. Ezt követően megtudjuk határozni a javítás metódusát, illetve a költségeket. Gyorsan és hatékonyan végezzük el a redőnymotor szerelést. A felmérés és kiszállás a teljes folyamat alatt díjmentes. További információkat a Redőnymotor szerelés oldalon találhat.

Szúnyogháló és napháló szerelés

Ahogy a redőnyöknél már írtuk, a redőnyöket lehet kérni számos extrával. Ilyen a motor, a szúnyogháló és a napháló. Mi természetesen vállaljuk a szúnyoghálónak és a naphálónak is a beszerelését és szükség esetén a javítást is. További információkat a Szúnyogháló és napháló szerelés oldalon.

süti beállítások módosítása