MultiGo Tours
2019. december 11. írta: SanyiSzabo

MultiGo Tours

Utazás-, és rendezvényszervezéssel foglalkozunk. Belföldi és külföldi utakat is egyaránt vállalunk, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Mindenféle rendezvénynek a megszervezésével foglalkozunk. Legyen szó budapesti városnéző túráról, luxus nyaralásról a Maldív szigeteken, céges évértékelő vacsoráról, mi minden szervezés során helyt állunk.

Költséghatékonyan és alaposan szervezünk meg minden utazást és minden rendezvényt. Belföldön és külföldön is egyaránt tervezünk utazásokat. Cégek és magánszemélyek számára érhető el a szolgáltatásunk. A MultiGo Tours weboldalunkon minden szolgáltatásunkról részletesen olvashat. A továbbiakban röviden bemutatjuk a szolgáltatásainkat. Tekintse meg weboldalunkat!whoa_0001_layer-66.jpg

Belföldi utazások

Sokféle belföldi utazást tudunk nyújtani, amelyek mind-mind izgalmasak, különlegesek. Ha a fővárost szeretné megismerni, akkor bemutatjuk Önnek a legnevesebb és a legszebb nevezetességeit, mint az Operaház, a Parlement vagy a Margit-sziget. Budapesten túl lehetősége nyílik megismerni Szentendre kisvárosi csodáját, vagy a méltán népszerű Dunakanyar különleges atmoszféráját.

További lehetőségek: bortúra Egerbe, Tokajba, Villányba, vagy különböző kalandtúrák, amelyek során kipróbálhatja a bobozást, vagy a tank vezetést. Budapestről indulnak körutazások is, amelyek során a környező nagyvárosokat lehet bejárni, mint például Bécs vagy Prága. További részletekért keresse be a Beutazás oldalunkat!

Külföldi utazások

Külföldi utazások szervezését is vállaljuk. Városlátogatás, körutazás, hajóút, last minute út érhető el nálunk. Velünk elutazhat Martinique-ra, a Dominikai Köztársaságba, Seychelle-szigetekre, a Maldív szigetekre, Baszkföldre, de egyéb trópusi utakat is szervezünk, valamint bécsi indulású utakat.

Tekintse meg a Kiutazás weboldalunkat, ahol minden szükséges információt megtalálhat. Az általunk tervezett utazásokról részletes információkat találhat a weboldalunkon. Mi mindent vállalunk egy külföldi utazás szervezése során, így a szállásfoglalástól a transzfer foglalásig mindenben segédkezünk.

Rendezvényszervezés

Ha céges vacsorát, konferenciát, üzleti ebédet, szakmai előadást, eredményváró estét, díjátadót szeretne és szeretné, hogy a lehető legjobban legyen kivitelezve úgy, hogy a vendégei még évek múltán is felemlegessék a jó élményt akkor keressen meg minket. Az Ön igényei alapján szervezzük meg a rendezvényt. További információk a Rendezvényszervezés oldalon.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink között található a szállásfoglalás, a transzferfoglalás, a vízum ügyintézés, a repülőjegy és vonatjegy vásárlása, vagy a busz és autóbérlés. De tőlünk igényelhet vállalati utaztatást, csapatépítő tréning szervezést, valamint fordítói szolgáltatást is. További részletek a Szolgáltatások oldalon.

süti beállítások módosítása