Vízszerelő mester
2019. december 05. írta: SanyiSzabo

Vízszerelő mester

Cégünk vállalja a vízszerelést! Teljeskörűen vállaljuk a vízszerelést, vállalunk javítást, karbantartást, beszerelést, beüzemelést, szerelést, cserét. A teljesség igénye nélkül vállaljuk ezeket a munkálatokat: csaptelep szerelés, kád javítás, vízóra csere, vízszivárgás keresés, csőtörés elhárítás, kamerás csővizsgálat, duguláselhárítás.

Rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak csak nálunk, akik tökéletesen végre tudnak hajtani bármilyen vízszerelést. Minden általunk elvégzett munkára garanciát adunk. Budapesten és a környező településeken vállaljuk a vízszerelést. Akár azonnal is útnak tudunk indulni, sürgős esetekben azonnal kitudunk szállni. A Vízszerelő mester weboldalunkon további részleteket találhat.

4.jpg

Kamerás csővizsgálat

Cégünk vállalja a kamerás csővizsgálatot. A kamerás csővizsgálat során egy jó minőségű, vízálló, mozgatható kamerát végig vezetünk a csatornán. Ezáltal egy pontos képet kapunk arról, hogy milyen problémák találhatóak a csatornában. Például láthatjuk azt, hogy mi okozza a folytonosan visszatérő dugulást.

Méterre pontosan megtudjuk határozni, hogy hol található a hiba. Ennek köszönhetően a vizsgálat során nincs szükség bontásra, valamint a hibaelhárítás során is csak minimális bontásra van szükség. További információt a Kamerás csővizsgálat oldalunkon találhat.

Vízszivárgás keresés

Ha vízszivárgásra vagy csőtörésre gyanakszik, akkor a lehető leghamarabb keressen fel minket. Az ilyen jellegű problémák pillanatok alatt eltudnak fajulni, így az elhárítás költsége egyre magasabb lesz. Az ilyen problémáknál először is be kell mérnünk a vízszivárgásnak a pontos helyet.

Erre több módszer is létezik, mindig azt választjuk, amely a leginkább kézenfekvő. Ha megtaláltuk a vízszivárgás pontos helyet akkor neki látunk az elhárításnak, erre is többféle módszer létezik. Fontosnak tartjuk azt, hogy a kiváltó okot is megszűntessük. További részleteket a Vízszivárgás keresés oldalunkon találhat.

Duguláselhárítás

A duguláselhárítást elvégezzük kint és bent is. Legyen szó wc, mosdókagyló vagy csatorna dugulásról, mi mindent eltudjuk hárítani. Ez azért lehetséges, mert olyan professzionális gépek vannak a birtokunkban, mint a womás csatornamosó, a gépi spirál, vagy a szívónyomó pumpa. A duguláselhárítást mindig szakképzett szerelőink végzik el, így garantálni tudjuk azt, hogy tisztán és hatékonyan lesz feloldva a dugulás. További információkat a Duguláselhárítás oldalon olvashat.

Fagycsap csere

A kerticsapok esetén mindig van egy fagycsap, amelyet fél évente el és vissza kell zárni. Ha ez a fagycsap meghibásodik, akkor minél hamarabb ki kell cserélni. Nem ajánlatos egyedül megpróbálni a cserét, mindenesetben kérje egy szakértőnek a segítségét. Mi gyorsan és könnyen elvégezzük a fagycsap cserét. További információkat a Fagycsap csere oldalunkon találhat.

süti beállítások módosítása