Duguláselhárítás mester
2019. december 04. írta: SanyiSzabo

Duguláselhárítás mester

Duguláselhárítás mester! – teljeskörűen vállaljuk a duguláselhárítást. Kinti és benti dugulásokkal is foglalkozunk. Professzionális felszerelésünknek hála könnyedén megtudjuk oldani a dugulásokat. Szívó-nyomó pumpa, gépi spirál, womás csatornatisztító van a felszereléseink között.

Nálunk csak rutinos, tapasztalt vízszerelők dolgoznak, akik tisztán és jól végzik el a munkájukat. A duguláselhárítás mellet vállalunk kamerás csővizsgálatot, vízszivárgás keresést, csatornatisztítást, valamint további vízszerelési munkálatokat. Ha szeretné megtudni, hogy mit vállalunk még, valamint az elérhetőségünket, akkor keresse fel a Duguláselhárítás mester oldalunkat.6.jpg

Kamerás csővizsgálat

Vállaljuk a kamerás csővizsgálatot. Ha valamilyen probléma van a csőben, például duguláselhárítás után sem szűnt meg a dugulás, vagy csőtörésre gyanakszunk akkor érdemes ezzel a kamerás csővizsgálóval megvizsgálni a csatornát. Fontos, hogy a kamerás csővizsgálót csak tiszta csatornába lehet használni.

A kamera egy jó felvételt készít nekünk az egész csatornáról. Láthatjuk, hogy hol van a hiba, például hol van lerakódás, vagy akár azt is, hogyha egy fa gyökere benőtte a csatornát. A csővizsgáló segítségével pontosan megtudjuk határozni, hogy mi a probléma és hol van a probléma. Így felesleges bontás nélkül tudunk hozzá látni a javításhoz. További részletek a Kamerás csővizsgálat oldalon.

Csatornatisztítás

Duguláselhárítás során az egyik módszer a csatornatisztítás, általában akkor, hogyha kint található meg a dugulás forrása. A csatornatisztítás általában egy magasnyomású mosóval történik, például egy womás csatornamosóval. A magasnyomásnak köszönhetően a készülék tökéletesen eltudja távolítani a letapadt, akár évek óta ott lévő szennyeződéseket. Ha további részleteket szeretne megtudni, akkor keresse fel a Csatornatisztítás weboldalunkat.

Vízszerelés

Cégünk vállalja a vízszerelési munkálatokat. Legyen szó törött kádról, eldugult wc-ről, vagy fagycsap cseréről, ránk számíthat. A vízszerelési munkálatokat minden esetben szakértő vízszerelő végzi el. Kinti és benti munkákat egyaránt vállalunk, valamint kisebb és nagyobb munkákat is. Munkáinkra természetesen garanciát vállalunk. Keressen fel minket bizalommal, hogyha vízszerelésre van szüksége. További információkat a Vízszerelés oldalunkon találhat.

süti beállítások módosítása