Nozo klímaszerelés
2019. december 03. írta: SanyiSzabo

Nozo klímaszerelés

Cégünk klímaszerelést vállal olcsón, jó minőségben! Klímaszereléssel, klíma karbantartással, klíma tisztítással, klíma javítással, klíma előcsövezéssel, klíma beszereléssel foglalkozunk többek között. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk a jó munkát. Munkánkra minden esetben garanciát adunk.

Rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak nálunk. Ha felkeres minket akkor tudunk időpontot egyeztetni. Lehetőség szerint minél hamarabb kiszállunk Önhöz és elvégezzük a munkálatokat. Weboldalunkon megtalálja a részleteket, többek között a szolgáltatásainkat, valamint az árainkat. Tekintse meg Nozo klímaszerelés weboldalunkat!image016.jpg

Klímaszerelés

A klíma készülékek beszerelése egy komplex folyamat. Nálunk először mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat. E vizsgálat során felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy hova tudjuk felszerelni a klímát, milyen az elektromos hálózat, stb. Ilyenkor megtudjuk beszélni, hogy milyen klímát szeretne, tudunk ajánlani készüléket. Ha szeretné akkor be is szerezzük Önnek a kívánt készüléket.

A beszerelés során először kialakítjuk a csöveknek a helyét. Ezt követően felszereljük a két egységet, majd összekötjük ezeket. Feltöltjük gázzal, rákötjük az elektromos hálózatra, majd pedig beüzemeljük. Ha további részleteket szeretne megtudni, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal vagy látogasson el a Klímaszerelés weboldalunkra!

Klímatisztítás

Vállaljuk a klímatisztítást! A klímákat évente legalább egyszer ki kell tisztítania egy szakembernek. Erre azért van szükség, mert a klíma beltéri egysége egy nedves, meleg párás környezet. Ebben a környezetben könnyen eltudnak terjedni a különböző kártékony mikro organizmusok, például gombák és baktériumok. Ha bejutnak a légtérbe akkor komoly megbetegedéseket tudnak okozni.

Épp ezért a szerelő egy évben egyszer alaposan kifertőtleníti a beltéri egységet. Ezen felül a kültéri egységet is kitisztítja, hiszen az ott lerakódott kosz is komoly meghibásodásokat tud okozni. Ha további részleteket szeretne megtudni a klímatisztításról, akkor keresse fel Klímatisztítás weboldalunkat.image028.jpg

Klíma karbantartás

A klíma karbantartásba beletartozik a klímatisztítás. A karbantartás során ezen felül elvégezzük még a készüléknek a teljeskörű vizsgálatát, így megtudunk bizonyosodni arról, hogy minden rendben van-e. Ha évente legalább egyszer kihív minket, hogy elvégezzük a karbantartást akkor garantálható, hogy a készüléke biztonságos lesz és hosszú lesz az élettartama. További részletek a Klíma karbantartás oldalon.

Klímaszerelés árak

Weboldalunkon megtalálhatja a klímaszerelés árainkat. Klímaszerelés ár, klíma bekötés ár, klíma karbantartás ár, klíma javítás ár található meg többek között az oldalon. További részletek a Klímaszerelés árak oldalunkon.

süti beállítások módosítása