Nozo gázkészülék
2019. december 02. írta: SanyiSzabo

Nozo gázkészülék

Cégünk vállalja a gázkészülékek teljeskörű ellátását. Szolgáltatásaink között megtalálható: gázkészülék javítás, csere, karbantartás, beszerelés. Minden gázkészüléket vállalunk ellátásra. Vállaljuk az összes gázkészüléket, többek között a gázkazánt, gázkonvektort, gáztűzhelyt, gázbojlert, gázvízmelegítőket.

A gázkészülékek szerelését mindenesetben rutinos, tapasztalt szakemberek végzik el. Munkánkra természetesen garanciát vállalunk. Nagyon fontos az, hogy a gázkészülékekhez mindenesetben szakértő nyúljon. Egy javítás is veszélyes lehet, hogyha nem hozzáértő nyúl a készülékhez. Ha jó munkát szeretne látni, ha biztonságban szeretné tudni az otthonát akkor keressen fel minket. További részleteket találhat a weboldalunkon.

image_hd_1.jpg

Gázkészülék javítás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a javítását. Ha azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke meghibásodott, akkor ne használja tovább, mindegy, hogy gázkazánról, vagy gázbojlerről van szó. Lehetőség szerint azonnal keressen fel minket, hogy megtudjuk javítani a készülékét. A saját terheltségünktől függ az, hogy mikor tudunk kiszállni, de mindenesetben megpróbálunk a lehető leghamarabb kiszállni.

A javításokat mindig tapasztalt, rutinos szakemberek végzik el. Garantálni tudjuk, hogy a tudásuknak megfelelően a legjobb ellátásában fogják részesíteni a készüléket. Vállalunk kazán javítást, konvektor javítást, gázbojler javítást, gáztűzhely javítást, gázvízmelegítő javítást. Keressen fel minket bizalommal. További részletek a Gázkészülék javítás oldalon találhat.

Gázkészülék beszerelés

Vállaljuk a gázkészülékek beszerelését. A beszerelés során teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. A beszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat. E során alaposan felmérjük, hogy milyen az ingatlanának az állapota a gázkészülék beszerelésének szempontjából. Segítünk kiválasztani a megfelelő gázkészüléket az igényei alapján. Ha szeretné, akkor be is szerezzük a készüléket és kiszállítjuk a beszerelés napján.

A beszerelés nálunk már rutinos feladat, biztos lehet benne, hogyha velünk szerelteti be a készüléket akkor az biztonságosan fog működni. Munkánkra garanciát is adunk! További részletek a Gázkészülék beszerelés oldalon.istock-841847258.jpg

Gázkészülék karbantartás

A gázkészülékek karbantartása rendkívül fontos dolog. Ha ez elmarad, akkor várható az, hogy a készülék meg fog hibásodni, nem fog működni megfelelően. A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket és kitisztítja. A karbantartás során, ha szükség van javításra akkor az előzetes egyeztetést követően a szakember elvégzi.

A gázkészülék karbantartás végeztével egy biztonságos gázkészüléket fogunk átadni. A karbantartás minden készülék esetében fontos, azonban a kazánok és konvektorok esetében különösen! További információkat a Gázkészülék karbantartás oldalon találhat.

süti beállítások módosítása