OXOX Klímaszerelés
2019. november 29. írta: SanyiSzabo

OXOX Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klímaszerelést. Szolgáltatásaink között megtalálható a klíma beszerelés, a klíma javítás, a klíma tisztítás, a klíma karbantartás, és a klíma előcsövezés. Több, mint húsz éve benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz ellátva a készüléke. Nálunk csak tapasztalt, rutinos szakemberek dolgoznak.

Az általunk elvégzett munkára garanciát is adunk! Ha mi szereljük be a készüléket, akkor különböző kedvezményeket is tudunk adni. Márkafüggetlenül és állapottól függetlenül vállaljuk a klímaszerelést. Ha további részleteket szeretne megtudni, akkor kérjük keresse fel az OXOX Klímaszerelés oldalunkat.image026.jpg

Klíma javítás

Ha azt tapasztalja, hogy meghibásodott a készüléke, akkor keressen fel minket. Egy meghibásodott készüléket használni rendkívül veszélyes, így kérjük, hogyha azt látja, hogy a készülék hibás, akkor ne használja tovább, kapcsolja le, és értesítsen minket.

Ilyen esetekben megpróbálunk a lehető legkorábban kimenni, azonban ez nagyban függ a terheltségünktől. A Klíma javítást minden esetben szakképzett, rutinos szerelőink végzik el. Minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy megjavítsák a klímáját. Azonban, ha ez nem megvalósítható, akkor elmondják, hogy milyen további lehetőségei vannak. Ilyen esetekben klíma csere jön szóba. További részletek a Klíma javítás oldalon. 

Klíma tisztítás

Cégünk vállalja a klíma tisztítást. A klíma tisztítás rendkívül fontos a klímák életében. A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg környezet, amely tökéletes táptalaja a különböző gombáknak, vírusoknak, baktériumoknak. Ha ezek elterjednek a klímán belül akkor a használat során a beltérbe is bejutnak ezek. Az ottlévők könnyen megbetegedhetnek, ennek leginkább a kisgyerekek és az idősek vannak kitéve.

Azonban ez nem történhet meg akkor, hogyha a készülék rendszeresen ki van fertőtlenítve. A fertőtlenítésnek elég egy évben egyszer megtörténnie, azonban nagyon fontos, hogy szakember végezze el. A tisztítás gyorsan meg van, hívjon ki minket még a nyári szezon megkezdése előtt. További részleteket találhat a Klíma tisztítás oldalunkon.

Klíma karbantartás

A klíma karbantartásnak az egyik része a klíma tisztítás. A klíma tisztítás mellett a karbantartás során alaposan ellenőrizzük a készüléket. Az ellenőrzés során megállapítjuk, hogy a készülék jó állapotban van-e, van-e szükség bármilyen javításra. További információkat a Klíma karbantartás oldalon olvashat.

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klíma beszerelést is. A klíma beszerelés előtt mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük az otthonát. Mi segítünk a készüléknek a kiválasztásában is. Hosszú ideje vagyunk már a szakmában így biztos lehet benne, hogy tökéletes készüléket fogunk kiválasztani Önnek.

Nem csak segítünk kiválasztani, hanem be is szerezzük Önnek, hogyha szeretné. Ezt követi a beszerelés. A beszerelés során kialakítjuk a csöveknek a helyét, majd pedig elkezdjük felszerelni mind a két készüléket. Összekötjük ezeket, feltöltjük a rendszert, rákötjük a hálózatra, majd pedig beüzemeljük. Ha szeretné megtudni, hogy milyen részleteket rejt a Klíma beszerelés akkor látogasson el weboldalunkra.

süti beállítások módosítása