Burkolás-parkettázás
2019. november 27. írta: SanyiSzabo

Burkolás-parkettázás

Vállaljuk a burkolást és a parkettázást. Foglalkozunk épület burkolással, hidegburkolással, parkettázással, hagyományos parkettázással, hőszigeteléssel. A burkolás mellett vállalunk díszítőművész munkákat is. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik burkolással és parkettázással. Garantálni tudjuk, hogy a végeredmény olyan lesz, amilyet Ön megálmodott!

Weboldalunkon megtalálhatja az összes szolgáltatásunkat, valamint az árainkat is! Cégünknél kizárólag tapasztalt, rutinos szakemberek dolgoznak. Fontosnak tartjuk azt, hogy általunk elvégzett burkolatok, parketták mind szépek és tartósak legyenek. Ha minket választ, akkor biztos lehet a tökéletes végeredményben. Tekintse meg Burkolás-parkettázás weboldalunkat!9.jpg

Épület burkolás

Vállaljuk az épület burkolást. Normál és diagonál fal és padló hidegburkolását vállaljuk első sorban, de más szolgáltatásokat is vállalunk. Többek között: lépcső burkolás, lábazat burkolás, vízzáró szigetelés, zuhanytálca építés, kádfalazás, kisebb kőművesmunka. A szolgáltatásaink között található a szigetelés, a gipszkartonozás, a festés.

Ha olyan céget keress, akik tökéletesen végzik el az épület burkolást akkor keressen fel minket. Cégünknél szakképzett szakemberek dolgoznak, akik kiválóan végzik el az épület burkolást. Ha további részleteket szeretne megtudni az épület burkolásról, akkor tekintse meg az Épület burkolás weboldalunkat.

Hidegburkolás

Teljeskörű hidegburkolást vállalunk. Vállaljuk a családi házakat, lakásokat, társas házakat, irodákat, ipari létesítményeket. Vállaljuk az alapanyagoknak a beszerzését, az előző burkolat szétszedését, a burkolat elkészítését, majd pedig a hulladéknak az elszállítását.

Cégünk fix árakkal dolgozik. Weboldalunkon megtudja nézni a különböző szolgáltatásoknak az árát. Ahhoz, hogy pontos összeget tudjunk mondani el kell végeznünk az előzetes helyszíni felmérést. Ez a felmérés nálunk teljesen ingyenes. Hívjon fel minket, hogyha szeretné igénybe venni az ingyenes felmérésünket. További részleteket a Hidegburkolás oldalon olvashat.

Parkettázás

Sima parkettázást és hagyományos parkettázást vállalunk. Cégünk vállalja a parketta csiszolást. Olyan porelszívós csiszológép van a felszereléseink között, amelynek köszönhetően az általunk elvégzett parkettázás után nincs szükség komolyabb takarításra. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes lesz az új parketta! További részleteket találhat a Parkettázás oldalon.

Burkolás árak

A weboldalunkon megtalálhatja az összes általunk vállalt szolgáltatásnak az árát. Fontos azonban kiemelni, hogy ahhoz, hogy pontos árat tudjunk mondani látnunk kell a helyszínt is. Nálunk az előzetes helyszíni felmérés ingyenes, így bátran kihívhat minket! Ha megszeretné tekinteni az árainkat, akkor kattintson a Burkolás árak oldalra!

süti beállítások módosítása