Pentele Solar - napelem kivitelezés!
2019. november 26. írta: SanyiSzabo

Pentele Solar - napelem kivitelezés!

Napelem rendszer kiépítésével foglalkozunk. Cégünk szakképzett szakembereket alkalmaz, akik tökéletesen végre tudják hajtani az előzetes helyszíni felmérést, valamint a kivitelezést. Mára már több, mint 3500 sikeres napelem rendszert építettünk ki, így garantálni tudjuk a jó munkát.

Mérnöki precizitással dolgozunk, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a napelem évtizedekig jó szolgáltatot tegyen. Természetesen garanciát vállalunk a munkánkra! Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphat, megtudhatja, hogy milyen napelem rendszerre lesz szüksége, milyen összegre kell számítania, milyen pályázati lehetőségei vannak, stb. Kérjük tekintse meg weboldalunkat!image121.jpg

Napelem rendszer

Kedvező áron és kiváló minőségben kínáljuk a napelem rendszereket. Célunk az, hogy olyan napelem rendszereket építsünk ki, amelyek hosszú évtizedekig jól fognak működni. Olyan technológiával dolgozunk, amellyel ez lehetséges. A napelem kifejezést sokan tévesen használják. Az egész rendszer, amely egy háztetőn van például az a napelemes rendszer, ennek csak egy része a napelem. Ezen felül része még a tartószerkezet vagy az inverter, csak hogy a fontosabbakat említsük.

A jó minőségű anyagok nagyon fontosak, mi a legjobb márkákat preferáljuk. Előszeretettel dolgozunk SHARP, SMA, Fronius, Huawei, Weidmüller márkákkal, amelyek garantálják a minőséget. További részleteket olvashat a Napelem rendszer weboldalunkon.

A napelemekről

A napelemekkel kapcsolatban rengeteg kérdés és rengeteg téves válasz létezik. A leggyakrabban feltett kérdések azok, hogy valóban ingyen lesz e az áram, hogy visszahozza-e az árát, hogy mennyibe kerül kiépíteni, stb. A napelem kiépítését követően el lehet felejteni a sárgacsekket. A beépítést követően a szolgáltatóval egy olyan szerződés jön létre, amely során csak egy végelszámolás van egy évben egyszer. Erre azért nem szükség, mert ha többlet energiát termel a napelem, akkor azt a szolgáltató átveszi, ha viszont nem tud elég energiát termelni a napelem, akkor a szolgáltató ad energiát.

A napelem egy környezetbarát megoldás. Ha napelemes rendszer látja el árammal az otthonát, akkor nincs kiszolgáltatva a szénerőmű, atomerőmű által termelt, de a környezetre rendkívül káros energiára. A napelemes rendszerrel függetlenedni tud az áramszolgáltatótól, de akár a gázszolgáltatótól is, hogyha a fűtésrendszerét lecseréli egy árammal működő rendszerre. Akár ingyen tudja tölteni mindennap elektromos autóját is. A jövő zöld, a jövő a napelemes rendszerekben van. A napelemes rendszerek évtizedekig tökéletesen működnek, így biztos lehet benne, hogy az Ön életében az energiaellátás biztosítva van. További részletek A napelemekről weboldalon.

Napelem rendszer árak

A napelemes rendszereknek az ára változó, mindig a napelemtől, a háztól függ. A weboldalunkon azonban találhat konkrét árakat. Sőt, különböző akciókat is találhat. Kérjük tekintse meg a Napelem rendszer árak weboldalunkat, majd pedig keressen fel minket bizalommal.

süti beállítások módosítása