Autóbérlés Budapest
2019. november 25. írta: SanyiSzabo

Autóbérlés Budapest

Autóbérlés Budapest! Cégünknek széles autóparkja van, amelyben sokféle autó érhető el. Többek között benzines, dízeles, kisebb, nagyobb, olcsóbb, drágább – mindenféle autó megtalálható nálunk, így garantálni tudjuk azt, hogy a céljához leginkább megfelelő autót fogja megkapni.

Budapesten belül a telephelyünkön lehet átvenni az autókat. Ha szeretné, akkor el is szállítjuk az autót oda, ahova szeretné. Autóinkat van lehetőség az Európai Unión belülre elvinni, kivételt képez ez alól Görögország és Bulgária. Rövidebb és hosszabb távra is lehet tőlünk bérelni. Autóink szervizeltek, karbantartottak, jó állapotúak, kitisztítva adjuk át ezeket. További információk találhatóak meg Autóbérlés Budapest oldalunkon.24.jpg

Autóbérlés

Mi minden esetre gondolunk. Így Ön bármilyen problémával is keressen fel minket tudunk autót ajánlani. Van autónk nagy családok számára, utazások számára, hosszú utakra, városi közlekedésre, átmeneti autónak, céges vacsorára, üzleti találkozóra, vendég fogadására. Autóink között tud válogatni, de mi is segítünk kiválasztani Önnek a legjobb gépjárművet.

A bérlés nálunk rendkívül egyszerű. Önnek egyszerűen csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot, megbeszéljük telefonon röviden a részletek, majd pedig eljön hozzánk a telephelyükre (vagy mi kiszállítjuk a gépjárművet egy egyedi címre). Ezt követően aláírjuk a szerződést, amely mindkét felet védi, elintézzük a bérlés anyagi részét majd pedig át is adjuk a kulcsokat. További információk az Autóbérlés oldalunkon találhatóak.

Teherautó bérlés

Cégünknél lehetősége van teherautó bérlésre is! A teherautó bérlés kifejezetten jó választás azoknak, akiknek csak időnként van szükségük teherautóra, furgonra. Nem szükséges megvásárolni egy furgont, fenttartani, szervizelni. Jelentős mennyiségű költségtől tudja magát megszabadítani.

Ha időnként bérel egy teherautót, akkor garantálható az, hogy egy jól szervizelt, jól karbantartott, tiszta és biztonságos furgont fog kapni. Teherautóink jól használhatóak áruszállításra, költözködésre, és bármi másra. Segítünk kiválasztani a megfelelő autót. A teherautó bérlésre is azok a szabályok vonatkoznak, mint a személyautó bérlésre. További részletek a Teherautó bérlés oldalunkon.

Autómentő bérlés

Nem csak személyautót, vagy teherautót lehet tőlünk bérelni, hanem autómentőt is! Az autómentő bérlés esetén kérjük hívja fel a telefonszámunkat, és baj esetén mi kiszállítjuk az autómentőt. Rövidebb és hosszabb időintervallumra is lehet bérelni az autómentőt, valamint sofőrt is tud hozzá kérni. Ha szeretné, akkor egy bérautót is a helyszínre szállítunk. További részletek az Autómentő bérlés oldalon!

Autóbérlés árak

Az autóbérlés árainkról weboldalunkon tud érdeklődni. Az árainkról elmondható, hogy minél tovább bérli az autóinkat a napi díj annál kedvezőbb. Ha visszatérő ügyfelünk lesz, akkor egyedi ajánlatokban tudjuk részesíteni. Az autóbérlés során mindenképp ki kell fizetni a kauciónak az összegét. További részletek az Autóbérlés árak oldalunkon.

süti beállítások módosítása