Vízitaxi Fonyód
2019. november 20. írta: SanyiSzabo

Vízitaxi Fonyód

Cégünk balatoni hajókázást kínál Fonyód és környékén. Élményhajózás, hajókirándulás, naplemente túra, lánybúcsú, legénybúcsú, csapatépítés, randevú és további más események érhetőek el nálunk. A balatoni hajókázás egy rendkívül izgalmas, érdekes kaland. Hajóink Fonyódon, a Keresztes György kikötőben találhatóak meg.

Keressen fel minket, hogyha szeretne hajókázni! Április 1.-től október 31.-ig érhető el a szolgáltatásunk. A hajózás során vannak előre tervezett utak, de lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyedileg legyen megtervezve a hajókázás. Nappal és este is van lehetőség a járatokra. További részleteket olvashat a Vízitaxi Fonyód oldalunkon.dreamline-speed.jpg

Élményhajózás

Motoros jachton van lehetősége átélni az exkluzív élményhajózást. Az élményhajózás jó program csapatépítő tréningekre, leánybúcsúkra, legénybúcsúkra, baráti összejöveteleknek. Egyedi igények alapján állítjuk össze a hajózást. Ön és barátai eldönthetik, hogy mettől meddig tartson a hajózás, nincsenek konkrétumok meghatározva.

Ha további információkat szeretne tudni az élményhajózásról, akkor keresse fel weboldalunkat.

Romantika

Szervezze a randevút, a lánykérést egy hajóra! A Balaton egy rendkívül romantikus hely. Ezt fokozni tudjuk egy naplementével és egy hajózással is. Az Ön igényeit figyelembe vesszük az ilyen túra során. Kápráztassa el szíve választottját és vegye igénybe a szolgáltatásunkat. További információkat a Romantika oldalunkon olvashat.eyecandy-5-xl.jpg

Csapatépítés

Természetesen csapatépítésre is jó választás a hajózás. Motoros jachtunk tíz férőhelyes, így ez jó választás kisebb csoportoknak. Ha nagyobb létszámú csoportokról van szó, akkor több körrel oldjuk meg a hajózást. Egy csapatépítés során lehetőség van a kötetlen hajózásra, panoráma kirándulásra, naplementére, száguldásra, bulira. A hajózásnak az időpontja abszolút megválasztható, mi nem szabunk meg kötöttségeket. További részletek a Csapatépítés oldalon.

Hajókirándulás

Fonyód és környékén vállalunk személyszállítást, élményhajózást, sétahajózást, panorámahajózást a Balatonon. Jelenleg 10 férőhelyes motoros jacht áll a rendelkezésünkre, amellyel biztonságos és kényelmes utazást tudunk biztosítani. Balaton bármely részére megoldható az utazás. Sétahajózzon a Balaton vizén! További részletek a Hajókirándulás oldalán.

süti beállítások módosítása