Fűtés szerelés Budapest
2019. november 18. írta: SanyiSzabo

Fűtés szerelés Budapest

Cégünk vállalja a Fűtés szerelést Budapesten! Szolgáltatásaink között van a kazán javítás, cirkó javítás, vízmelegítő javítás, bojler javítás, konvektor javítás, tűzhely javítás, fűtésrendszer javítás, vízcsap javítás, vízhálózat teljeskörű javítás, stb. Nem csak javítást vállalunk, hanem karbantartást, beszerelést, beüzemelést, kiépítést, cserét és minden mást is. Fűtés szerelés, gázszerelés, vízszerelés teljeskörűen.

Rutinos, tapasztalt, hozzáértő szakembereink végzik el a munkálatokat. A megfelelő felszereléssel szállunk ki, így biztosan eltudjuk látni a problémát. Munkánkra garanciát is tudunk adni. Budapesten és környékén vállaljuk a kiszállást. Sürgős esetekben gyorsan kiszállunk, ha felhív minket akár már aznap kitudunk szállni. Várjuk megkeresését! További részletek weboldalunkon találhat meg.boiler-repair.jpg

Duguláselhárítás

Vállaljuk a duguláselhárítást. Kinti és benti dugulásokat is egyaránt kezelünk. Wc, fürdőkád, mosdókagyló, mosogató, padlóösszefolyó, piszoár, bidé, alap és strang vezeték duguláselhárítást vállalunk. Ha otthonában valahol dugulást tapasztal mindenképpen keressen fel minket. Fontosnak tartjuk, hogy házi módszerekkel senki ne próbálja meg megoldani a dugulásokat, hiszen ha már egy komolyabb dugulásról van szó, akkor az csak időpocsékolás.

A dugulásokat professzionális felszereléssel végezzük el, mint például a szívó-nyomó pumpa, csatorna mosó, vagy a gépi spirál. Hozzáértő, rutinos, szakavatott szakemberek végzik a duguláselhárítást. További részleteket a Duguláselhárítás weboldalunkon találhat.

Cirkó javítás

Vállaljuk a cirkóknak a javítását. Nyílt égésterű cirkó javítás, turbós cirkó javítás, kondenzációs cirkó javítás van a szolgáltatásaink között. Vállaljuk a kombi cirkó javítást is! Márkafüggetlenül dolgozunk, így mi garantáltan minden készüléket ellátunk. A munkánkra természetesen garanciát is tudunk biztosítani.

Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a cirkója meghibásodott akkor a lehetőségekhez mérten kapcsolja le a készüléket és ne használja tovább. Egy hibásan működő cirkó rendkívül veszélyes tud lenni. Garantáljuk, hogy szerelőink a legjobb tudásuk szerint fogják ellátni a készüléket. Keressen fel minket bizalommal. További információ a Cirkó javítás oldalon érhető el.24-hour-emergency-boiler-repair-in-london.jpg

Bojler javítás

Vállaljuk a bojlerek javítását is! Márkafüggetlenül dolgozunk, vállaljuk a gázbojlereket, és a villanybojlereket is. A bojlerek életében gondot tud okozni a vízkövesedés, ezt a problémát szerencsére mi könnyen orvosolni tudjuk. Ha a bojler meghibásodik azt mindenféleképpen minél hamarabb meg kell oldani. Hívjon fel minket, mi akár már aznap kitudunk szállni, amikor felkeresett minket. További részleteket a Bojler javítás oldalon találhat!

süti beállítások módosítása