Klíma szerelés most
2019. november 15. írta: SanyiSzabo

Klíma szerelés most

Klíma szerelés most! Gyors határidővel dolgozunk, akár két nap alatt megtudjuk oldani a problémát. Szolgáltatásaink: klíma beszerelés, klíma tisztítás, klíma javítás, klíma előcsövezés, klíma átszerelés, klíma karbantartás és minden más szerelés! Cégünk Budapesten és környékén vállalja a munkálatokat.

Tekintse meg weboldalunkat, ahol részletes információkat talál a klíma szerelésről az árakkal együtt!

mikor-celszeru.jpg

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klíma beszerelést. A klíma beszerelés során először van egy előzetes helyszíni felmérés. A felmérés során megnézzük a klíma szempontjából, hogy milyen az otthona, hova tudjuk majd felszerelni a klíma készülékeket, valamint azt is megtudjuk beszélni, hogy milyen készülékre lesz szüksége.

Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a készüléket, és a beszerelés napján ki is szállítjuk. A beszerelés során először kialakítjuk a klíma csöveknek a helyét. Ezt követően elkezdjük a klíma készülékeknek a felszerelését. Ha felkerült a beltéri és a kültéri egység akkor nincs más hátra, csak az összekötés. Ha rákötöttük az elektromos hálózatra is akkor már csak a be kell üzemelnünk. Klíma beszerelés oldalunkon további információkat találhat.

Klíma javítás

Ha meghibásodott a klímája, akkor keressen fel minket minél hamarabb! A meghibásodott klíma akár veszélyes is lehet, így minél előbb meg kell oldani a problémát. Fontos kiemelni, hogy egyedül semmi esetre se próbálkozzon a klíma szereléssel. Nem hozzáértő kezek akár nagyobb problémákat is tudnak okozni, épp ezért mindig szakértőre bízza az ilyen jellegű problémákat.

Ha minket hív ki akkor gyorsan és hatékonyan megjavítjuk a készülékét. További információkat a Klíma javítás oldalon találhat.

Klíma tisztítás

Vállaljuk a klíma tisztítást. Nagyon fontos, hogy a klíma készülék évente legalább egyszer egy szakértő által legyen kitisztítva. Miért fontos a tisztítás? A kültéri és a beltéri egység miatt is fontos. A kültéri egység folyamatosan ki van téve az utca porának. Ha a túl sok por telepedik meg a készülék külsején az idővel működésbeli problémákat tud okozni. Ez ellen lehet védekezni egy vegyszeres vizes átmosással, amit a szakember hajt végre.

A beltéri egység belsejében egy nedves, meleg, párás hely található. Ha itt megjelennek különböző baktériumok, gombák, penészek, vírusok, akkor nagyon hamar eltudnak szaporodni, majd pedig megtudják betegíteni az ott élőket. Ez ellen egy speciális fertőtlenítéssel lehet védekezni. További részletek a Klíma tisztítás oldalon!

süti beállítások módosítása