Klíma beépítés
2019. november 14. írta: SanyiSzabo

Klíma beépítés

Vállaljuk a klíma beépítést. A klíma beépítést Budapesten és környékén végezzük el. Garanciát adunk a munkánkra. A klíma beépítése nálunk nem merül ki csak a készülék beszerelésébe, hiszen további szolgáltatásaink is vannak, mint például a tanácsadás, készülék beszerzés, vagy a későbbi karbantartás.

A klíma beépítése egy telefonos egyeztetéssel kezdődik, amikor megbeszélünk egy időpontot az előzetes helyszíni szemléhez. Az előzetes helyszíni szemle során felmérjük az otthonát és megbeszéljük, hogy milyen klímára lenne szüksége, mi lenne a jó választás. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a kívánt klímát.

A beszerelés napján kiszállítjuk a klímát és elkezdjük a beszerelést. A beszerelés során kiépítjük a csöveknek a helyét, majd pedig elkezdjük felszerelni a kültéri és a beltéri egységet. Ezeknek a helyét még az előzetes felmérés során beszéljük meg, hiszen sok szempontot figyelembe kell venni. Ha felszereltük a készülékeket akkor már csak össze kell azokat kötni és be kell üzemelni. Ha további információkat szeretne a klíma beépítésről, akkor kérjük tekintse meg a Klíma beépítés nevű oldalunkat, ahol az elérhetőségeink mellett részletes tájékoztatást is kap.

szereles.jpg

Klíma karbantartás

A klíma karbantartása rendkívül fontos. Ha el van hanyagolva a készülék, akkor biztos, hogy rövid lesz a várható élettartam, valamint az egészségre káros hatással lesz a készülék. Mit értünk ez alatt? A klíma kültéri egysége ki van téve folyamatosan a környezeti viszontagságoknak, így a por és a kosz folyamatosan megtelepszik a készüléken. Ezek idővel megtudják nehezíteni a klíma munkáját egészen addig, amíg teljesen meghibásodik a készülék.

Komolyabb probléma viszont az, ami a beltéri egységben történik. A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg párás hely, amely tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, vírusoknak, penészeknek, gombáknak. Ha ezek a mikroorganizmusok elterjednek a levegőben, akkor ott komoly megbetegedésekre lehet számítani.

Ezek ellen csak karbantartással, tisztítással lehet védekezni. Ha évente egyszer, leginkább a nyári szezon megkezdése előtt el van végezve a karbantartás akkor nem kell foglalkozni ezekkel a problémákkal. További részleteket a Klíma karbantartás oldalunkon tudhat meg!

Klíma vásárlási tanácsok

A klíma vásárlást nagyon jól meg kell gondolni. Milyen a jó klíma? Hogyan válasszunk klímát? Először is mindig azt kell megnézni, hogy milyen az otthon, milyen igények vannak, valamint azt, hogy mennyi a rászánt keret.

Az előzetes helyszíni felmérés során mi feltudjuk mérni az otthonát és megtudjuk mondani pontosan, hogy milyen készülékre van szüksége. A klíma kiválasztása során az egyik legfontosabb szempont a jó teljesítmény kiválasztása. Ezt ahhoz mérten választjuk, hogy hány négyzetméteres házról van szó. Befolyásoló tényező tud lenni a nyílászárók minősége és a szigetelés mértéke. Fontos szempont, hogy a zajszint milyen mértékű, hogy milyen extrák vannak a készüléknek, illetve, hogy milyen árban mozog. További tippeket, tanácsokat olvashat a Klíma vásárlási tanácsok oldalunkon!

süti beállítások módosítása