Szobafestő mázoló Budapest
2019. november 13. írta: SanyiSzabo

Szobafestő mázoló Budapest

Szobafestő mázoló szakembereink vállalják a szobafestést, a tisztasági festést, a kreatív festést, a tapétázást, a penész mentesítést, és a ház festést. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Húsz éve vagyunk már a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet gyorsan és hatékonyan megcsinálni a festést.

Minőségi felszereléssel és alapanyagokkal dolgozunk. Minden munkánkra garanciát adunk, vállaljuk a felelősséget. Bővebb részleteket olvashat a Szobafestő mázoló Budapest oldalunkon.

2.png

Tisztasági festés

A tisztasági festés általában egy rétegben történik meg, leginkább fehér színnel, de egyedi színnel is megoldható. Célja, hogy felfrissítse a szobát, házat, higiéniai okokból jó választás ez a festés. A rendes szobafestést nem váltja ki, hiszen az több rétegben történik meg.

A tisztasági festés során is megnézzük, hogy milyen állapotban van a fal, hiszen egy repedésekkel teli falra nem érdemes festeni. A tisztasági festést egyszerűsége miatt gyorsan meg lehet oldani, nem kell különösebb átalakítással számolni. Keressen fel minket, hogyha tisztasági festést szeretne, vagy olvassa el a Tisztasági festés weboldalukon található információkat.

Szobafestés

Vállaljuk a szobafestést! A szobafestés során nagyon fontos, hogy az jó minőségben legyen megcsinálva. Fontos a jó alap, nem szabad elhanyagolni az alapot, mindenképp helyre kell hozni a különböző hibákat, ki kell simítani az egész felületet, hogy azon szépen tudjon mutatni a szín.

A szín keverés során azon dolgozunk, hogy pontosan olyan szín legyen, mint amilyet Ön megálmodott. Tanácsot is tudunk adni, hogyha nem biztos abban, hogy milyen színeket szeretne. A szobafestés során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a meglévő bútorai, nyílászárói, padlója ne legyen festékes.

Gyorsan és szakszerűen dolgozunk. Hívjon minket bizalommal szobafestésért. Vagy olvassa el a további részleteket a Szobafestés oldalunkon.

Tapétázás

A festés mellett vállaljuk a tapétázást is. Itt is fontos szempont az, hogy a fal jó állapotban legyen, hiszen a tapétázást nem lehet hibás, penészes falon végrehajtani. A tapétázásnál kiemelten fontos, hogy szakember végezze el, hiszen a csúnyán felrakott, púpos tapéta rendkívül igénytelen látványt tud nyújtani, amelyet jobb elkerülni.

Szépen és gyorsan rakjuk fel a tapétát. Ha további információkat szeretne a tapétázásról, akkor kérjük keresse fel weboldalunkat.

süti beállítások módosítása