Klímaszerelés
2019. november 11. írta: SanyiSzabo

Klímaszerelés

Vállaljuk a klímaszerelést. A klíma beszerelés egy komplex feladat, nagyon fontos, hogy csak szakember nyúljon a készülékhez. Szakszerű, igényes, precíz beszerelést tudunk garantálni minden ügyfelünknek. A beszerelésen felül vannak további szolgáltatásaink is, mint például a tisztítás, karbantartás vagy a javítás.

Budapesten és környékén vállaljuk a klíma készülékek beszerelését. Ha felhív minket akkor tud velünk időpontot egyeztetni. Először megegyezünk egy helyszíni vizsgálatnak az időpontjában. Az előzetes helyszíni vizsgálat során megvizsgáljuk az otthonát, megnézzük, hogy milyen az elektromos hálózat, milyen készülékre lenne szüksége.

Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a klímát. A beszerelés napján kiszállítjuk a klímát, és el is kezdjük a felszerelést. Minden általunk felszerelt klímára garanciát adunk. Ha velünk szerelteti be a klímát, akkor további kedvezményekre is jogosult lehet. További részleteket a Klímaszerelés oldalunkon olvashat!

image109.jpgKlíma vásárlás

A klíma vásárlás nem egyszerű folyamat a jelenleg érvényben lévő törvények miatt. Klímát a legegyszerűbben úgy tud vásárolni, hogyha megbeszéli egy szerelővel, hogy milyen készüléket szeretne, majd a szakember a szerelés napjára beszerzi ezt a készüléket. A másik megoldás az, hogyha a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról letölt egy nyomtatványt, majd azt kitölteti egy szakemberrel, aki tanúsítja azt, hogy ő szereli be a készüléket és vállalja a felelősséget.

Ha meg van ez a papír akkor már tud vásárolni áruházakban, vagy webshopokban. Bár lehet, hogy egy nagy áruházban valamivel olcsóbban lehet beszerezni a készüléket, azonban egy szerelő által sokkal gyorsabban és egyszerűbben megtörténik. További információkat a Klíma vásárlás oldalon találhat.

Mennyit fogyaszt a klíma?

A klíma fogyasztása általában nem található meg az információk között. Gyakran félreértett dolog, de a jelölt kW nem a fogyasztásra utal, hanem a leadott teljesítményre. Ha szeretné tudni, hogy az adott klíma mennyit fogyaszt, akkor keressen fel minket. Vagy olvassa el a részleteket a Mennyit fogyaszt a klíma? oldalunkon.

Klímatisztítás.

A klímatisztítás kiemelkedően fontos. A klíma beltéri egységében egy nedves, meleg, párás hely van. Ezen a helyen tökéletesen megtudnak telepedni a vírusok, baktériumok, gombák. Ha ezek megtelepednek, akkor könnyen eltudnak terjedni a házban, lakásban, így mindenkit megtudnak betegíteni.

Azonban, ha évente egyszer ki van fertőtlenítve a készülék, akkor ilyen problémával nem kell számolni. Problémás terület még továbbá a szűrő, amit szintén tisztítani kell, valamint a kültéri egység, amelyen egy vegyszeres vizes átmosást kell alkalmazni. További információk a Klímatisztítás oldalon találhatóak.

süti beállítások módosítása