Kondenzációs gázkazán
2019. november 08. írta: SanyiSzabo

Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazánokkal foglalkozik cégünk. Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a javítását, szerelését, karbantartását, cseréjét, és minden további munkálatot. Alapvetően Budapesten vállaljuk a munkálatokat, így ha Ön budapesti lakos, akkor keressen fel minket.

Ma már sokan döntenek úgy, hogy a régi készüléküket lecserélik egy modern, kondenzációs készülékre. Ha váratlanul meghibásodik a régi készülék és javíthatatlan lesz, akkor ma már csak kondenzációs készülékre lehet lecserélni. Jó ötlet régi készüléket lecserélni egy új készülékre, hiszen a kondenzációs kazánok sokkal kevesebbet fogyasztanak, biztonságosabbak, valamint környezetbarátabbak. Nyugat-Európában már szinte csak kondenzációs kazánok vannak.

A kondenzációs gázkazánok beszerelése egy komplex folyamat. Először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Megnézzük, hogy milyen átalakításokra van szükség (például kémény), valamint megtudjuk azt is beszélni, hogy milyen kazánra lenne szüksége. Az Ön igényei alapján választunk egy kazánt, és ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek.

Ezt követően egy hosszabb procedúra következik, többek között a gázterv készítése, a kémény átalakítása, majd végül a készülék felszerelése. Ha további, részletes információkat szeretne megtudni akkor keresse fel a Kondenzációs gázkazán weboldalunkat!

guides-how-is-central-heating-controlled.jpg

Kondenzációs kazán javítás

A kondenzációs kazánok is megtudnak természetesen hibásodni, de nincs semmi probléma, hiszen mi a problémákat megtudjuk oldani. Fontos kiemelni, hogy a gázkazán szerelést mindenféleképpen szakembernek kell elvégeznie. A gázkészülékek veszélyesek lehetnek, épp ezért, hogyha meghibásodást tapasztal, akkor nagyon fontos, hogy minél hamarabb felkeressen egy szakembert.

Mi vállaljuk a kondenzációs kazánok javítását! Ha felhív minket akkor tudunk időpontot egyeztetni, majd kiszállunk Önhöz és elvégezzük a kazán javítást. Rutinos, tapasztalt szakembereink tökéletesen megjavítják a készülékét. Keressen fel minket bizalommal! A kondenzációs kazán javításról bővebben weboldalukon tud olvasni.

Fűtéskorszerűsítés

Jelenleg nagyon sok otthonban rendkívül korszerűtlen fűtés található. Ez alatt értjük a régi készülékeket, mint például a nyílt égésterű kazánokat, vagy a turbós kazánokat. Ezek a készülékek kevésbé biztonságosak, károsakat a környezetre, valamint a fenttartásuk kifejezetten drága.

A fűtéskorszerűsítés során felmérjük az otthonát és megbeszéljük a részleteket a kazán cserére, radiátor cserére és más munkálatokra vonatkozólag. További részletek a fűtéskorszerűsítés oldalunkon.

süti beállítások módosítása