Gázfeltöltés
2019. november 07. írta: SanyiSzabo

Gázfeltöltés

Vállaljuk a klímáknak a gázfeltöltését. Ha azt tapasztalja, hogy a készüléke már nem működik megfelelően, például hiába állítja be a kívánt hőfokot, a készülék képtelen lehűteni a szobát/házat akkor nagy valószínűsége van annak, hogy gázfeltöltésre van szükség. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy csak szakembert kérjen fel a munkálatra, nem szakembernek nem szabad elvégeznie a gázfeltöltést.

Ha felhív minket, akkor megtudunk beszélni egy időpontot, akár már másnap is kitudunk menni és eltudjuk végezni a gázfeltöltést. Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást, így hívhat minket bátran. Fontos megemlíteni azt, hogyha túl gyakran kell a gázfeltöltést elvégezni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy valami komoly probléma van a készülékkel. Épp ezért mindenképp szükséges az, hogy szakember lássa el a készüléket. Mi minden karbantartásunk során ellenőrizzük a gáztömörséget, így a mi figyelmünket nem tudja elkerülni. További részleteket a Gázfeltöltés weboldalunkon olvashat.

5.jpeg

Klíma karbantartás

A klíma készülékeknek a karbantartása rendkívül fontos. A karbantartás során a szakember alaposan átvizsgálja és alaposan kitisztítja a készüléket. Miért fontos a tisztítás? A tisztítás azért fontos, mert a klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás hely. Ebben a környezetben tökéletesen megtudnak telepedni a különböző baktériumok, vírusok, gombák. Ha ezek elszaporodnak, abból könnyen komoly betegségek születhetnek.

Ez ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha évente egyszer, leginkább a szezon megkezdése előtt el van végezve a fertőtlenítés. Ilyenkor a szakember egy speciális fertőtlenítő folyadékot bejuttat a készülékben, amely elpusztítja ezeknek a kórokozóknak a nagyját. Ezen kívül a szakember a kültéri egységet is megmossa. Ha évente egyszer elvégezteti a karbantartást, akkor egészségére nem lesz káros a készülék és az hosszú életű lesz. Klíma karbantartás oldalunkon további részleteket olvashat.

Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését is. Ha új készüléket szeretne otthonába akkor keressen fel minket, mivel mi teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Nálunk mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát, valamint megbeszéljük, hogy milyen készülékre lenne szüksége és azt hova kellene felszerelni. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a készüléket.

A beszerelés napján először a csöveknek a helyét alakítjuk ki. Választhat, hogy a falon kívül fusson végig vagy bevéssük a falba. Ezt követően felszereljük a kültéri és a beltéri egységet, majd pedig összekötjük ezeket, feltöltjük gázzal a rendszert, rákötjük az elektromos hálózatra és be is üzemeljük. Megmutatjuk, hogy hogyan használja a készüléket a továbbiakban. További részleteket a Klímaszerelés oldalunkon találhat.

süti beállítások módosítása