Klímaszerelés Budapesten
2019. november 05. írta: SanyiSzabo

Klímaszerelés Budapesten

Klímaszereléssel foglalkozunk. Vállaljuk a készülékeknek a teljeskörű ellátását. Szerelünk, beszerelünk, javítunk, karbantartunk, tisztítunk, gázt töltünk. A klímaszereléssel kapcsolatos munkákat minden esetben hozzáértő, tapasztalt, rutinos szakemberienk végzik el. Garantáljuk azt, hogy jó munkát fogunk átadni.

Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást. Bővebb információkat a weboldalunkon találhat. Keressen fel minket bizalommal, hogyha klímaszerelőt keres!

Klíma beszerelés

A klíma beszerelés velünk egy egyszerű folyamat. Először is mindenesetben van egy előzetes helyszíni szemle, amely során felmérjük az otthonát. Ha nem tudja, hogy milyen klímát szeretne, akkor segítünk kiválasztani az Ön igényei és az otthon paraméterei alapján. Ha szeretné, akkor be is tudjuk Önnek szerezni a kiválasztott klímát.

A klíma beszerelés napján először a csöveknek a helyét alakítjuk ki. Ha a csöveknek a helye meg van, akkor elkezdjük a kültéri és a beltéri egységnek a felszerelését. A kültéri egység felszerelése során felszerelünk egy tartó konzolt is. Fontos, hogyha nem közelíthető meg a kültéri egység (pl panellakásról van szó erkély nélkül) akkor utat kell biztosítani az ablakon keresztül. Ha felszereltük mind a két egységet, akkor összekötjük ezeket, rákötjük az elektromos hálózatra, feltöltjük gázzal és beüzemeljük. Minden kérdésére válaszolunk a beszerelés közben, amely csak pár órát vesz igénybe. További részleteket a Klíma beszerelés oldalunkon olvashat.

image002.jpg

Klíma karbantartás

A klíma karbantartása rendkívül fontos. A karbantartás során mindig van egy alapos tisztítás, fertőtlenítés, átmosás és egy alapos átvizsgálás. A karbantartást célszerű évente egyszer megcsinálni, lehetőleg a nyári szezon megkezdése előtt. Ha felhív minket, akkor tud velünk időpontot egyeztetni. További információkat weboldalunkon olvashat.

Klíma tisztítás

A klíma tisztítás során a beltéri egységet alaposan kifertőtlenítjük. Erre azért van szükség, mert a beltéri egységben egy nedves, meleg, párás környezet van, amely tökéletes táptalaja a különböző gombáknak, baktériumoknak, vírusoknak. Ha ezek elszaporodnak akkor különböző megbetegedéseket tudnak okozni. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük évente egyszer legalább ki kell fertőtleníteni a készüléket.

A beltéri egységet kifertőtlenítjük, a kültéri egységen pedig egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Alaposan kitisztítjuk a készülékét. Hívjon minket bizalommal, vagy olvasson további részleteket a weboldalunkon.

süti beállítások módosítása