Napelem támogatás
2019. november 04. írta: SanyiSzabo

Napelem támogatás

A napelem rendszerek ára rendkívül magas. Épp ezért ma már sokféle lehetőség van arra, hogy kevesebb legyen a költség, valamint arra, hogy ne kelljen egyben kifizetni a több millió forintot. Cégünk nem csak a napelem rendszereknek a kivitelezését vállalja, hanem biztosítunk egy pályázatíró szakembert is, aki elkészíti a kérelmet. Megéri velünk elkészíttetnie a kérelmet, hiszen az eddigi kérelmeink 99,6%-át elfogadták!

A napelem támogatás nem csak magánszemélyek számára érhető el, hanem cégek és társasházak számára is. Minden szükséges információt megtalál weboldalunkon! Kérjük kattintson tovább a Napelem támogatás oldalunkra!

Napelem támogatás elérhető magánszemélyek, társasházak, lakásszövetkezetek, mikro-, kis-, és középvállalkozások számára. Minden szükséges információt megtalál a weboldalunkon, a napelem kivitelezés mellett vállaljuk a pályázatírásban való részvételt is.

Napelem hitelek magánszemélynek

A napelem hitelek elérhetőek a magánszemélyek számára is. Jelenleg egy 0%-os lakossági hitel érhető el a napelemes fejlesztésre. Családi házakra, lakóházakra, hétvégi házakra, üdülő házakra lehet igényelni. Egy napelemes rendszernek a felszerelésével korszerűsíteni tudja az ingatlant, valamint növelni tudja az energiahatékonyságot is. A napelem hitelnek megigénylésében segítséget tudnak nyújtani a pályázatíró partnereink.

A 0%-os napelem hitelt igénybe vehetik magányszemélyek, társasházak, lakásszövetkezetek más-más feltételekkel. A legfontosabb az, hogy az ingatlan magántulajdonban legyen. További részleteket olvashat a 0%-os lakossági hitel napelemes fejlesztésre weboldalunkon!

image015.jpg

Napelem pályázatok cégeknek

Napelem-rendszer pályázat a cégek számára is elérhető. Mikro-, kis- és középvállalkozások számára érhetőek el a pályázatok. 2019. május 15.-étől megnyílik a lehetőség a vállalkozások számára, hogy akár 100%-os támogatással valósítsanak meg napelem kivitelezést. Ez egy nagyszerű lehetőség, hiszen a napelem környezetbarát, erősíti a versenyképességet, csökkenti a környezeti terhelést, és csökkenti a rezsi költséget. Minimum 1 500 000 forint igényelhető, maximum 3 000 000 forint.

A pályázatra álló forrás összege 15 000 000 000 Ft, így fontos, hogy minél hamarabb igényeljen, hiszen ebből összesen 5 000 – 10 000 darab támogatás valósulhat meg. Ha szeretné megismerni a részleteket, például azt, hogy milyen feltételeknek kell eleget tenni ahhoz, hogy igényelni tudjon akkor olvassa el a Napelem-rendszer pályázatok oldalunkat!

Napelemes fűtés

A napelemes rendszer kiépítésével nem csak a villanyszámla összegét lehet leredukálni, hanem akár a fűtés számláét is teljesen, vagy részben. Ha szeretné, hogy a napelemes rendszer a fűtést is ellássa, akkor mindenképpen időben jelezze az igényét, hiszen eszerint kell megtervezni a napelemes rendszert.

Lehetősége van arra, hogy a napelemes rendszer teljesen kiváltsa a hagyományos fűtés rendszert (például a gázkazánt), de arra is lehetősége van, hogy csak kiegészítő fűtést használjon. Teljes csere során érdemes például az elektromos kazánon elgondolkozni, de ha csak kiegészítő fűtést szeretne, akkor nagyon jó választás az inverteres klíma!

süti beállítások módosítása