Faragó és fia - Környezetvédelem és hulladékgazdálkodás
2019. november 04. írta: SanyiSzabo

Faragó és fia - Környezetvédelem és hulladékgazdálkodás

Cégünk teljeskörűen foglalkozik környezetvédelemmel és hulladékgazdálkodással. Foglalkozunk hulladékgyűjtéssel, hulladékszállítással, zsírfogó tisztítással, csatornatisztítással, duguláselhárítással, veszélyes hulladékok szállításával, többek között. Cégünknek terjedelmes gépjárműparkja van, tapasztalt, hozzáértő szakemberek dolgoznak nálunk. Pest megye egész területén vállaljuk a kiszállást. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat. Ha bővebb információkat szeretne, akkor tekintse meg weboldalunkat, a Faragó és fia weboldalt. A továbbiakban bemutatjuk pár szolgáltatásunkat.

Duguláselhárítás

Vállaljuk a duguláselhárítást mind külső mind belső helyszíneken. Cégünk húsz éve van már a szakmában, így biztosítani tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz ellátva a csatorna. Csak és kizárólag professzionális felszerelést használunk. Belső dugulások esetén általában csőgörényt használunk, vagy gépi spirált. Hozzáértő, szakképzett szerelőink pontosan tudják, hogy hogyan kell ezeket a készülékeket használni, így biztos, hogy a különböző konyhai, éttermi dugulásokat megoldják.

Vállaljuk a külső dugulásokat is. Az ilyen esetekben már egy komolyabb gépet használunk, egy womás csatornamosót. Ezzel a szerkezettel minden dugulást megtudunk oldani. 10-150 mm nagyságú csöveket vállalunk. További részleteket a Duguláselhárítás oldalunkon találhat.

bg-slider-01.jpg 

Zsírfogók

Vannak olyan helyek, ahol kötelező olajfogót vagy zsírfogót felszereltetni. Ilyen helyek a konyhák, éttermek, húsfeldolgozók, konzerv üzemek. Itt jelentős mennyiségű zsír és olaj tud a lefolyón keresztül távozni. Ez nem csak, hogy dugulásokat tud okozni, hanem vízvédelmi és környezetvédelmi szempontból rendkívül veszélyes is. Épp ezért kötelező az ilyen helyeken az olajfogóknak a megléte. Azonban az olajfogókat üríteni is kell. Mi vállaljuk a zsírfogóknak a tisztítását. A zsírfogók által felfogott olajos, zsíros, darabos szennyeződést az előírásoknak megfelelően elszállítunk és kezelünk. Ha további részleteket szeretne megtudni az zsírfogókról akkor olvassa el a Zsírfogók írásunkat.

Hulladékgazdálkodás

Vállaljuk a hulladékoknak az elszállítását. Folyékony, iszapszerű és darabos hulladékokat is vállalunk. Veszélyes hulladékokat is. Többféle gépjárművel rendelkezünk, többek között platóssal, dobozos autóval emelőhátfallal, önfelszívó tartályos autóval, emelőhorgos konténeres gépjárművel, láncos konténerszállító gépjárművel. Ha további részletek érdeklik, akkor kérjük keresse fel a Hulladékgazdálkodás témakörében megírt oldalunkat!

Veszélyes hulladék ártalmatlanítása

Szigorú törvények vonatkoznak a veszélyes hulladékokra. A megfelelő szállítás és a megfelelő kezelés elengedhetetlen. Mi ebben tudunk Önnek segíteni. Körültekintően végezzük el a veszélyes hulladéknak a begyűjtését és az elszállítását és elvégezzük az előírásoknak megfelelően az ártalmatlanítást. Kérjük olvassa el a részleteket weboldalunkon.

süti beállítások módosítása