Klíma javítás Budapest
2019. október 25. írta: SanyiSzabo

Klíma javítás Budapest

Klíma javítással foglalkozó cégünk vállalja a klímák teljeskörű ellátását. A javítás mellett foglalkozunk karbantartással, tisztítással, beszereléssel, előcsövezéssel, szivárgásvizsgálattal, gázfeltöltéssel és minden további klíma szolgáltatást vállalunk. Cégünk Budapest területén vállalja a klíma készülékeknek az ellátását.

Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. A kiszállás nálunk díjtalan. A munkánkra garanciát is tudunk biztosítani, ha velünk szerelteti be a klímát, akkor egy év beszerelési garanciát adunk. A javítási és minden más munkálatot szakképzett szerelőink végeznek el, így garantált a jó minőségű munka. További információkat találhat a Klíma javítás Budapest oldalunkon.image026.jpg

Klíma tisztítás

Vállaljuk a klíma tisztítást. A klíma tisztítás egy nagyon fontos dolog a klíma készülékeknek az életében. Ha rendszeresen tisztítva van a készülék, akkor garantálható az, hogy hosszú lesz az élettartama, és kevesebb lesz az esély arra, hogy meg fog hibásodni. Azonban az egészségünk védelme érdekében még fontosabb a rendszeres tisztítás.

A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás hely, amely tökéletes táptalaja a különböző gombáknak, vírusoknak, baktériumoknak. Ha ezek elszaporodnak és bekerülnek a légtérbe, akkor komoly betegségeket lehet összeszedni. Épp ezért fontos a tisztítás. A tisztítás során a szakember alaposan kifertőtleníti és kitisztítja a készüléket. Ha további információkat szeretne akkor kattintson a Klíma tisztítás oldalunkra.

Klíma beszerelés

Vállaljuk a beszerelést. A klíma beszerelésnek általában az első lépése az, hogy elvégezzük az előzetes helyszíni vizsgálatot. E helyszíni vizsgálat során alaposan felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy milyen adottságok vannak, ellenőrizzük az elektromos hálózatot. Ekkor segítünk kiválasztani a klíma készüléket is, szemmel tartva az Ön igényeit, valamint az otthona tulajdonságait.

Be is szerezzük a készüléket, és a beszerelésnek a napján ki is szállítjuk. A beszerelés során először mindig a csöveknek a helyét alakítjuk ki. Itt választhatunk, hogy véssünk, vagy a falon kívül fusson a cső. A klíma készülékek beszerelésével folytatjuk, felszereljük a kültéri egység tartó konzolját, majd a készüléket is, valamint a beltéri egységet is. Ezt követően összekötjük ezeket, rákötjük a hálózatra, gázt töltünk, ellenőrzünk és beüzemelünk. A beszerelés végén elmondunk minden szükséges tudni valót. Bővebb információt a Klíma beszerelés oldalon olvashat.

image043.jpg

Klíma előcsövezés

A klíma előcsövezés szolgáltatás akkor jó választás, amikor egy nyers házról vagy egy felújítás alatt lévő házról van szó. Ilyenkor a csöveket bevéssük a falba, ezáltal a későbbiekben egy sokkal esztétikusabb eredményt fogunk elérni. Klíma előcsövezés oldalunkon további részleteket találhat meg!

Klíma szivárgásvizsgálat

Az olyan készülékek esetében, ahol a hűtőközeg-töltet meghaladja a 3 kg-ot ott kötelező szivárgásvizsgálatot kell végre hajtani 2008.január 1-től. Évente kell a 3-30 kg közötti hűtőközeg-töltet esetén, fél évente a 30-300 kg hűtőközeg-töltet esetén és negyedévente kell a 300 kg-nál nagyobb hűtőközeg-töltet esetén.

Ha bővebb információt szeretne a hűtőközeg-töltetről és a szivárgásvizsgálatról akkor tekintse meg Klíma szivárgásvizsgálat oldalunkat.

süti beállítások módosítása