Épületgépészet Budapest
2019. október 24. írta: SanyiSzabo

Épületgépészet Budapest

Vízszerelés, gázszerelés, klímaszerelés Budapesten!

Cégünk vállalja az épületgépészeti munkálatokat. Budapest egész területén vállaljuk a munkálatokat, keressen fel minket, hogyha Ön budapesti lakos. A kiszállás során nem számítunk fel kiszállási díjat, és minden esetben adunk egy árajánlatot. A legtöbb munkálatot mindig megelőzi egy előzetes helyszíni felmérés. Ekkor felmérjük az otthonát, valamint készüléket is tudunk ajánlani, például klímaszerelés vagy kazánszerelés során.

Teljeskörűen foglalkozunk javítással, szereléssel, karbantartással, beszereléssel, bekötéssel, beüzemeléssel és cserével is. Vállaljuk a vízszerelést, a gázszerelést, a fűtésszerelést, és a klímaszerelést. Fűtés korszerűsítést is vállalunk! Ha problémát tapasztal, akkor minél előbb keressen fel minket, hiszen mi akár két napon belül is kitudunk szállni és megtudjuk oldani a problémát. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal.

További információt talál az Épületgépészet Budapest weboldalunkon.

ximage_hd_jpg_pagespeed_ic_-75adwnfg.jpeg

Vízszerelés

Vállaljuk a vízszerelést. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a vízóra cserétől a zuhanykabin beszerelésén át a duguláselhárításig mindent vállalunk, ami vízszerelés. Javítást, szerelést, karbantartást, bekötést, beépítést, tisztítást vállalunk. Benti és kinti munkálatokat egyaránt vállalunk. A vízszerelési munkálatokat mindenesetben rutinos, tapasztalt, megbízható vízszerelő szakemberek végzik el. Kérjük keressen fel minket, hogyha vízszerelésről van szó. További részleteket olvashat a vízvezeték szerelő oldalunkon.

Fűtésrendszer korszerűsítés

Vállaljuk a fűtésrendszer korszerűsítést. A fűtéskorszerűsítést követően garantálható, hogy a fűtésrendszer biztonságos lesz, valamint sokkal olcsóbb lesz a fenttartása. Ott, ahol a fűtésrendszer már több évtizedes ott mindenképp szükség van egy korszerűsítésre. A régi rendszerek már nem feltétlenül biztonságosak, valamint a fenttartásuk is rendkívül költséges, hiszen a régebbi készülékek szinte pazarolják az erőforrást.

A fűtéskorszerűsítés alatt értjük a gázkazánoknak, gázkonvektoroknak a cseréjét, a fűtőtesteknek a cseréjét. A fűtéskorszerűsítés során mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát, valamint ekkor ajánlatot is teszünk. Keressen minket bizalommal, hogyha fűtésrendszer korszerűsítést szeretne. További információkat talál a fűtés korszerűsítés oldalunkon.

gazkazan-szerviz.jpg

Gázszerelés

Gázszerelő munkálatokat vállalnak szakképzett, rutinos gázszerelőink. Vállaljuk a gázkészülékeknek a teljeskörű ellátását, így a javítást, karbantartást, cserét, beüzemelést is. Vállaljuk a gázbojlereket, a gázkazánokat, a gázvízmelegítőket, a gázkonvektorokat és a gáztűzhelyeket. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a gázkészülékével probléma van, akkor ne nyúljon hozzá, hanem keressen fel minket! Várjuk megkeresését. További részleteket a gázszerelő Budapest oldalunkon olvashat.

Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klíma készülékek teljeskörű ellátását. Klíma javítás, klímaszerelés, klíma karbantartás, klíma bekötés, klíma tisztítás, klíma gázfeltöltés, klíma beüzemelés van többek között a szolgáltatásainkban. A klíma készülékeknek a beszerelése során is van előzetes helyszíni felmérés, amely során segítünk kiválasztani a klíma készüléket, felmérjük az otthonát, valamint meghatározzuk, hogy hova fognak kerülni a beltéri és kültéri egységek.

Garanciát adunk a munkánkra! A beszerelésen túl foglalkozunk karbantartással és tisztítással is, amely egy elengedhetetlen ahhoz, hogy a készülék számunkra egészségesen és biztonságosan működjön. Ha mégis probléma van, akkor természetesen a javításban is tudunk segíteni. Keressen minket bizalommal! Bővebben a klímaszerelés oldalunkon olvashat.

 

süti beállítások módosítása